Tonni-arvonnassa voittajaksi suoriutui ANSKULIINI. Onnitttelut voittajalle. Ja koska virallisia sääntöjä ei ollut, kilpailun järjestäjä päätti jakaa myös lohdutuspalkinnon. Se menee KIRSIlle pisimmästä ja hauskimmasta lauseesta (tai oikeammin lauseista).

Kiitokset kaikille osallistujille. Löysin muutaman uuden bloginkin. Ja onnittelut voittajille! Heille on ilmoitettu voitosta.

Käsityörintamalla on aika hiljaista. Fifi III:n olen purkanut jo pariin otteeseen, kun olen aina onnistunut tekemään jonkin mystisen virheen enkä ole enää osannut a) paikallistaa sitä tai b) purkaa... Onnetonta. No ehkä kolmas kerta toden sanoo. Olen kyllä päättänyt tehdä sen valmiiksi. Tänään aloitin myös Feather and Fan- huivia, kun siinä on vähän yksinkertaisempi malli, jos se vaikka menisi näin harjoittelutyönä. Kolmiohuivi salomoninsolmuista edistyi eilen myös hiukan. Paljon on tullut taas uusia ideoitakin, mm. sukat ja kämmekkäät. Icaruksen haluaisin tehdä, joten jos jollakulla on ylimääräistä ohjetta, niin minulle saa tarjota :)