... on ollut tässä blogissa. Blogivauva sairasti koko viikon (ilmeisestikin vauvarokon) joten äidin kädet eivät ole olleet vapaana esim. neulomiseen ja bloggailuun.

Perjantaina tosin pääsin vähän tuulettumaan ja kävin vanhojen työkavereiden kanssa keilaamassa. Kylläpä oli mukavaa!

Vähän jotain pientä olen tosin saanut iltaisin tehtyä. Yhdet villahousut on valmistuneet. Olen vihdoinkin tullut sinuiksi niiden kanssa ja ne toimivat meillä mainiosti yövaipan kuorena. Villahousuista kuva, kunhan ne on koristeltu :)

Ja tässä yksinäinen Polysemia-kämmekäs, joka odottelee paria. Ohje Ullasta. Käsialani on ilmeisesti HIEMAN löysähköä, kun tein 1/2 kokoa pienemmillä puikoilla kun ohjeessa ja silti tuli vähän turhan löysää... Älkääkä katsoko kuvaa liian läheltä etteivät epämääräiset reiät ja löysät silmukat näy. Pidetään näitä harjoituskappaleena ja teen sitten ehkä joskus sellaiset versiot, jotka kehtaa pukea uloskin lähtiessä :) Lankana Farkunsininen 7-veikka josta olin joskus aloittanut villasukkia.

174400.jpg

Myös kestovaippavaihdon vaippani on viimeistelyä vaille valmis. Käyn siis viimeistelemässä sen huomenna ja pistän postiin Hannalle. Kuvia luvassa ehkä siis siitäkin loppuviikosta.

PS. Edelleen ostaisin IK kesä 2006 lehden, jos joltain löytyy!