Tänään tarjoan 29-vuotis synttäreideni kunniaksi kaikille blogissani vieraileville virtuaali-kakkukahvit. Olkaapa hyvät!

251698.jpg

Ja koska on ollut niin mukava lukea muiden kertomuksia itsestään, paljastanpa minäkin vähän lisää :)

Eli synnyin 7.11.1977 Kouvolassa, josta muutimme Espooseen ollessani 6-vuotias. Minulla on vuoden vanhempi isosisko ja 9 vuotta nuorempi pikkuveli. Lukion jälkeen kävin vuoden kasvatusaineiden linjaa Heo:ssa ja sitten luin lähihoitajaksi. Kertaalleen hain myös yliopistoon lukemaan kasvatustieteitä, mutta jäin 0,25 pisteen päähän sisäänpääsystä. Sittemmin olen ollut ihan tyytyväinen etten sinne päässytkään. Lähihoitaja-opintojen jälkeen vietin 4 kk Lyonissa, Ranskassa ja seuraavana talvena 6 kk Newcastlessa, Englannissa. Reissuihin syynä oli avomieheni työt, jotka veivät maailmalle. Sitten minä palasin kotisuomeen opiskelemaan sosionomiksi (amk). Opintojen lopussa piti päästä vielä näkemään maailmaa, joten käväisin 3 kk vaihdossa Ghanassa, Länsi-Afrikassa.

Eli nyt asustamme Espoossa avomiehen ja 9 kk ikäisen tyttäremme kanssa. Yhdessä olemme muuten olleet jo yli 10 vuotta. Avomieheni on palomies-sairaankuljettaja ja itse olen ennen äitiyslomaa työskennellyt päiväkodissa ja vastaanottokodissa. Nyt alan pikkuhiljaa keikkailemaan myös lastenhoidon merkeissä. Harrastuksina minulla on käsitöiden ja askartelun lisäksi ruoanlaitto ja kuntoilu sekä lukeminen (ne dekkarit).

Puikoille on nyt päässyt kaikkien entisten keskeneräisten lisäksi villahousut blogivauvalle, kun entiset on melkei puhki kuluneet. Pitäisi kyllä ottaa itseä niskasta kiinni ja saattaa jotain valmiiksi astikin. Kohta on kasassa muovikassillinen pääteltäviä töitä...