En ole saanut viime päivinä aikaiseksi juuri mitään. Tai siis jotain sentään, mutta ei ainakaan mitään valmista esiteltävää. Arvonnan palkinnot ovat postissa matkalla uusiin koteihinsa. Niistä ei sen enempää ettei yllätys menisi pilalle.

Vaaleansinisestä Mozartista aloitin Feather and Fan- huivia, mutta ei nyt jotenkin istukaan siihen. Jotenkin miellän tuon värin niin vauvamaiseksi, että taidan purkaa ja tehdä samalla kuvioinnilla siitä vauvan peiton. Ehkä se sitten menee joskus jollekkin lahjaksi tai tulee itselle käyttöön. Tähän asti pääsin:

158905.jpg

Kuvio on mielestäni kaunista, vaikkakin kuva on vähän huono.

Blogivauva harjoittelee kovasti uusia taitojaan ja yrittää päästä yhä ylemmäs:

158907.jpg

Ja ylemmäs...

158906.jpg

Konttauskin sujuu jo... taaksepäin. Huima on vauhti neidillä ja ikää vasta 6 1/2 kk

Vanhat käsityöt on saaneet taas jäädä odottelemaan mahdollista (lue: epätodennäköistä) valmistumistaan jonnekkin hamaan tulevaisuuteen, kun uusia ideoita putkahtelee jatkuvasti ja niitä pitää tietysti päästä heti toteuttamaan. Alkuinnostuksen laannuttua niistäkin tulee kuitenkin vain uusia ufoja. Yksi työ on kuitenkin nyt tulossa, mutta sen esittelen vasta sen valmistuttua. Ajattelin nimittäin osallistua sillä SIA:n kilpailuun. Täytyykin tässä samalla päivitellä tuonne lisäsivuille tekeillä olevat ja uudet ideat.