Toinenkin polysemia-kämmekäs valmistui. Tässä ne nyt ovat:

183196.jpg

Ja kuten huomaatte.. aivan eri kokoiset. Tein vasemman kämmekkään samoilla kerrosluvuilla kuin oikean, koska halusin että palmikosta tulee samannäköiset. Käsiala oli kuitenkin tiukentunut jossain matkan varrella ja toisesta tuli paljon pienempi :(    No, nämähän pitikin olla harjoituskappaleet ja jotain tällaista oli odotettavissakin, kun en ole ennen juuri sukkapuikoilla kutonut. Ehkä niistä seuraavista sitten tulee julkisilla paikoilla käytettävätkin...

Kämmekkäät ovat kuitenkin jo saaneet puikoille valmistumaan pipo-kaverin. Se on myös palmikkomallia ja Elinan suunnittelema. Koska siitäkin todennäköisesti tulee harjoituskappale, niin se pääsee sitten lenkkille näiden kämmekkäiden kera :)

Sitten vielä esille kirjallisuutta:

183208.jpg

Nämä ovat lainassa kirjastosta. Muutama ohje löytyi, mitkä pistetään harkintaan. Ja vaikka en mitään näistä tekisikään, niin käsityökirjoja on kiva selailla ja niistä saa aina uusia ideoita. Varauksessa kirjastossa on myös Anu Harkin: Puikoissa!

Ai niin... ja voisiko joku ystävällinen ihminen kertoa minulle kuinka nuo langanpätkät päätellään oikeaoppisesti. Koulun veistossa kun sitä ei opetettu... Tiedän kyllä että langanpäät pujotellaan lopuksi  neuleen sekaan, mutta miten ne solmitaan ettei lähde purkautumaan? Kämmkkäät on siis vielä päättelemättä :)