Mies oli tällä viikolla koulutuksessa 4 päivää + 3 yötä ja sillä aikaa meidän huushollissa tapahtui kummia. Rouva ompelukone ja herra saumuri muuttivat ruokapöydälle ja asuivat siinä sen aikaa, eikä kukaan komentanut niitä takaisin komeroon. Kun vierailulle oli vielä saapunut kaukainen sukulainen neiti-nepityskone, niin voi sitä riemua!

197677.jpg

Siis hallittu kaaos...

197678.jpg

Eteinenkin valloitettiin.... Ja tässä lopputulos:

197679.jpg

197683.jpg

197684.jpg

Eli Villakuori, pul-taskuvaippa, sisätaskuvaippa ja nippu imuja naapurille sekä itselle vielä samanlainen satsi (ei kuvassa). Lopuksi piti vielä vääntää yksi söpöstelykuori fleecestä.

En sitten ehtinytkään ommella niin paljon kuin olin ajatellut, mutta opinpahan ainakin jotain. Ensi kerralla kun lainaa nepityskoneen, leikkaan/teen ison kasan vaippoja valmiiksi ja mietin muutenkin etukäteen mitä meinaan tehdä. Ekaa kertaa kokeilin myös tuota monivärilankaa saumuriin ja säätöjen kanssa meinasi mennä ikä ja terveys, mutta sainpahan lopulta siistiä jälkeä. Ja teki mun mielestä tosi paljon pirtsakammiksi ja kauniimmiksi nuo saumaukset :)

Blogivauvalla on nuha ja on nukkunut tosi huonosti pari yötä. Lisäksi äiti oli viime yön rilluttelemassa joten täytyisi kai mennä nukkumaan, jotta jaksaa sitten heräillä taas ensi yönä :)