Eipä ole ollut aikaa kirjoitella blogia, eikä juurikaan kirjoiteltavaakaan tänne. Käsitöitä kun ei ole valmistunut. Uusia tosin on aloitettu älyttömän monta, mutta nekin ovat kaikki keskeneräisiä. Ei siis ihme että mitään ei valmistu. Pitäisi varmaan lopettaa pariksi viikoksi muiden blogien sekä ohjesivujen ja lehtien selailu, niin ei aina tulisi uusia "pakko tehdä nyt heti"-juttuja ja saisi vanhatkin joskus valmiiksi.

Mutta siis tällä hetkellä tekeillä on:

Sitten on pino ohjeita ja lankoja odottamassa vuoroaan... Ja neulomusten lisäksi tällä viikolla on projektina vaippojen ompelu ja myös muiden keskeneräisten ompelusten saattaminen valmiiksi. Mutta niistä lisää ihan omassa postauksessaan sitten. Ensi viikolla tie vie Tallinnaan joten sieltä olisi tarkoitus tuoda lisää lankoja odottamaan vuoroaan :) Haalinkohan aina vähän liikaa tekemistä ???

Ja tietysti se yksi pakollinen kuvakin lisätään... Blogivauva on harjoitellut kovasti tukea vasten nousemista ja seisomista, joten Fifille meinasi käydä huonosti kun oli unohtunut sohvapöydälle. Onneksi ohje oli tällä kertaa mielenkiintoisempi kuin lanka ja puikot.

191369.jpg

Ps. Fifi edistyy melko hitaasti, kun virheitä näyttää tulevan, vaikka kuinka yritän keskittyä... Joten aina välillä olen joutunut purkamaan. Nyt olen ruvennut tarkistamaan joka kerroksen jälkeen, näyttääkö oikealta, ettei tarvitsisi niin paljoa purkaa. Mutta lanka on ihanan väristä ja puikoilla mukava neuloa, joten eiköhän se joskus vielä valmistu.